Dissabte a la tarda, una cinquantena de persones van assistir a la inaguració del nou local de Les Franqueses Imagina.

Amics i veïns al local d’LFI

Uns dels objectius principals de Les Franqueses Imagina des de la seva fundació ha estat dinamitzar i transformar la vida social, política i cultural de les Franqueses. Disposar ara de local, situat a la Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall (davant de l’estació de Renfe), ens permet materialitzar aquest objectiu.

A més de punt de referència i treball per Les Franqueses Imagina, de cara a les eleccions municipals, el local és un nou espai socio-cultural a les Franqueses.

Aquest espai socio-cultural, Les Franqueses Imagina ho vehicularem mitjançant el nostre CLUB SOCIAL, on hi haurà presentacions de llibres, tallers, xerrades de filosofia o antropologia, recitals de poesia, espectacles de petit format, etc.. Volem recuperar el que han estat els ateneus, espais de convivència entre militància i cultura, entre vida social i compromís .

Però aquest local és ja un punt de trobada de diversos col·lectius i moviments socials de les Franqueses i de la resta de la comarca.

Per tot això el nou local és una fita per Les Franqueses Imagina i esperem que els nostres veïns i veïnes s’apropin a qualsevol de les activitats que s’hi facin o bé serveixi com a pol d’atracció per totes aquelles persones que vulguin transformar la societat i Les Franqueses Imagina els hi serveixi com eina per fer-ho.