LA SETMANA DE L’11 AL 17 DE MAIG CONTINUEN ELS ACTES DE CAMPANYA PER LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS ORGANITZATS PER IMAGINEM LES FRANQUESES EN COMÚ

Aquesta setmana continuen els actes de campanya organitzats per Imaginem Les Franqueses En Comú per fer arribar les seves propostes per governar a Les Franqueses en els pròxims 4 anys.

AgendaA3El dia 13 de maig a les 20 h al Consell de Poble de Llerona es proposarà als veïns una Assemblea on es plantejaran temes com l’acabament del parc del Falgar, el treball del Consell de Poble i el transport públic al poble i al polígon industrial.

El dia 14 de maig, Rafael Bernabé, candidat a l’alcaldia per Imaginem Les Franqueses En Comú, participarà en el debat organitzat a Can Ribes per l’Associació Cívica i Cultural. En aquest debat els 10 candidats podran exposar les seves propostes de govern i respondre a les preguntes del públic.

El dia 15 de maig a les 21.30 h a la plaça del poble de Marata es proposarà una Assemblea on es podran tractar temes com el model de vial que es vol per la Ctra. de Cànoves o mesures per la protecció del model agrícola… L’acte clourà amb l’actuació musical folk del veí Jordi Rosàs.

El 16 de maig a les 19.30 h a la Plaça major de Bellavista es pretén fer una Assemblea per compartir amb els veïns i veïnes els efectes econòmics i socials de la crisi i com es poden fomentar mesures per la millora de l’ocupació i lluita contra l’atur des de l’Ajuntament. L’acte es clourà amb una botifarrada i amb l’actuació musical del DJ UHF