COMUNICAT DE PREMSA
Les Franqueses Imagina a mitjans del 2013 vam iniciar un procés que ens havia de fer créixer i convertir en un espai de confluència de totes aquelles persones, col·lectius i partits que se sentissin aixoplugats per l’assemblea i els cinc principis fundacionals d’LFI (Acords de Marata):

 

1| ÈTICA EN L’ACCIÓ MUNICIPAL · Dignificació de la vida política. · Constant avaluació econòmica i social de l’acció municipal.
2| DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA I TRANSPARENT · Transparència, pedagogia i participació social en l’acció de govern. · Estem convençuts que la ciutadania ha de ser part activa de les decisions que l’afecten en tots els àmbits de la política municipal d’especial incidència sobre el conjunt de la població.
3| DEFENSA DEL TERRITORI · Preservació de l’espai natural i de l’activitat agrícola i ramadera. · Model de desenvolupament sostenible i anticipatiu.
4| POLÍTIQUES DE PROGRÉS · Justícia social. · Polítiques socials i culturals amb voluntat transformadora. · Recuperació dels serveis d’interès públic.
5| CATALANITAT INCLUSIVA i DRET A DECIDIR · Defensa de la legítima aspiració dels màxims drets col·lectius. · Cohesió cultural com a via per a una societat inclusiva. · Reconèixer i exigir el dret democràtic del poble de Catalunya a decidir sobre el seu futur i les seves relacions amb altres pobles de manera sobirana i democràtica.

 

Després de quatre anys seguim sent una candidatura del poble. Hem crescut sense perdre l’essència, confluint en una candidatura on ens apleguem més veïns i veïnes, que venim de diferents col·lectius i partits. I ara, com fa quatre anys, hem unit esforços, més enllà del nostre bagatge individual o col·lectiu.

D’aquesta confluència de persones, a títol individual, de col·lectius (Les Franqueses Imagina i Procés Constituent) i de partits (Els Verds, EUiA i Podem) sorgeix Imaginem Les Franqueses en Comú.

 

Les Franqueses del Vallès, Assemblea, Les Franqueses Imagina, Imaginem, Les Franqueses, En Comú

Imaginem Les Franqueses En Comú

Perquè creiem que la democràcia és a l’ADN de totes les persones que formem Imaginem Les Franqueses en Comú, reunits en assemblea on cada persona té un vot, sense quotes per part de ningú, hem triat, un per un, els disset candidats i els quatre reserves que componen la nostra candidatura:

1 Rafael Bernabé Pérez.
2 Elisabet Pericas Taulats.
3 Germán López Sánchez.
4 Alexander Vega Sabugueiro.
5 Èlia Montagud Blas.
6 Joan Enric de Solà Camps.
7 Pere Pérez Navarro.
8 Mercedes Colomé Riera.
9 Daniel Resina Cárdenas.
10 Lydia Porrua Parra.
11 Fidel Membrive Sola.
12 Quintín Valiente Gutierrez.
13 Jesús Manuel Romero.
14 Maria Manau Sánchez.
15 Victòria Sánchez Mata.
16 Carme Ballús Molina.
17 Ferran Gontán Ferrer.

SUPLENTS
18 Marcel Mestres Carbia. 19 Eugènia Bermejo Villegas.
20 Gabriel Zamora Carretero. 21 Maria Teresa Bruach Vila.

 

Imaginem Les Franqueses en Comú compta amb l’experiència i la trajectòria de quatre anys dels membres de l’associació de Les Franqueses Imagina i els seus dos regidors: Rafael Bernabé i Àlex Vega, que estan acompanyats per veïns i veïnes de Bellavista, Corró d’Amunt, Corró d’Avall, Llerona i Marata.

Imaginem Les Franqueses en Comú som l’alternativa, una manera nova de fer política a Les Franqueses.