En aquest espai a la web (www.lesfranquesesimagina.org) aniran apareixent totes les activitats que faci Les Franqueses Imagina des d’aquest dimecres, 21 de gener, i fins al 24 de maig. Tot i aquest nou espai a la nostre web, es podrà accedir com fins ara a les eines de participació (Plens Oberts i OCM) i la resta de continguts.

Per estrenar aquest nou espai, iniciem el procés de debat del nostre programa marc 2015-2019, que estarà obert a totes les veïnes i veïns de les Franqueses fins al 13 de febrer.

En aquest debat cadascun dels nostres veïns i veïnes podrà manifestar la seva opinió sobre cada punt del programa marc, fer-hi aportacions o simplement dir si està d’acord o en desacord amb els continguts.

Aquestes aportacions, opinions, etc. es podran fer des de la mateixa web:

  •     En línia, mitjançant un programa interactiu.
  •     Descarregant-se el programa en PDF i enviant-nos les aportacions en un correu electrònic.
  •     Responent una enquesta sobre les línies mestres del programa marc.

A més, totes les persones que vulguin fer-hi aportacions sense accedir a la xarxa ho podran fer de dues maneres:

  •     Apropant-se a la parada informativa que hi haurà els dissabtes 24 i 31 de gener al mercat de Corró d’Avall.
  •     Responent i retornant-nos l’enquesta que apareix en el butlletí que a partir de dilluns vinent arribarà a totes les cases del municipi i on s’informa de les línies mestres del programa marc.

Amb aquest debat obert a tothom, fem visible la manera com Les Franqueses Imagina entén l’acció política: amb la participació activa i responsable de cadascun dels nostres veïns i veïnes.