TANQUEM AMB UN GRAN CAP DE SETMANA, ELS PRIMERS 10 DIES DE CAMPANYA ELECTORAL, ON LES ASSEMBLEES OBERTES ENS HAN APORTAT NOVES PROPOSTES I ON EL CONTACTE AMB ELS VEÏNS I VEÏNES DE LES FRANQUESES HA ESTAT INTENS.

Vam iniciar la campanya el dia 8 participant en el debat de l’assemblea local l’ANC on l’Elisabet Pericas (núm. 2) va deixar clar què: Imaginem Les Franqueses en Comú estem pel procés de transició nacional, però per canviar-ho tot, no només per mantenir les mateixes oligarquies que fins ara governen aquest país.

Al mateix temps arrencàvem els actes de campanya amb una l’assemblea oberta a tothom i l’actuació de Miquel del Roig a la plaça de l’Ajuntament a Corró d’Avall on van participar una seixantena de veïns i veïnes.

L’endemà al matí dia 9, vam compartir amb els veïns i veïnes de Corró d’Avall, les nostres propostes mentre els nens i nenes gaudien de tallers i l’actuació de la Companyia Pallassos

El dimecres 13 a Llerona, l’assemblea oberta a tothom, va comptar amb una vintena de persones que van participar del debat fent propostes al voltant d’El Falgar, els semàfors amb càmeres, el funcionament del Consell de Poble i del futur de la zona esportiva i el casal parroquial, entre altres temes.

Vam iniciar el cap de setmana el divendres 15 al vespre, parlant amb una cinquantena de veïns i veïnes a Marata al voltant de temes com la rotonda a la Ctra. de Cànoves i el model de territori, on la protecció de l’espai agrícola, serveixi perquè qui hi viu pugui continuar vivint.

Aquest dissabte a la tarda hem realitzat l’acte central a Bellavista on més d’un centenar de persones han participat de l’assemblea oberta i on ens va acompanyar en Joan Josep Nuet (Coordinador General d’EUiA i Diputat al Congrés) A l’assemblea hem explicat i debatut amb les persones assistents, les nostres propostes per reduir l’atur al municipi; basades en la utilització de l’empresa pública Dinamització Econòmica com empresa de serveis. També hem explicat les nostres propostes pel jovent, on donem una vital importància a l’autogestió dels casals amb l’acompanyament dels tècnics municipals. També hem presentat la nostra proposta del regidor de nucli, com a eina d’apropament de les institucions als veïns i veïnes. D’aquesta manera cada no caldrà desplaçar-se sempre a Corró d’Avall per ser atès per un regidor de l’equip de govern. A més de realitzar els Plens itinerants per tots els nuclis de les Franqueses.

I hem acabat aquest diumenge al matí a Bellavista també amb un acte de caire infantil, que mentre els nens i nenes gaudien de tallers i l’actuació de la Companyia Pallassos hem compartit amb els pares les nostres propostes en matèria d’educació.

Agraint la participació de totes les persones que han participat en els diferents actes i agraint les seves aportacions que tindrem en compte i mirarem d’incloure-les en el programa, encarem la darrera setmana de campanya electoral amb els següents actes:

El dia 19 de maig a les 20 h serem a les antigues escoles de Corró d’Amunt.

El dia 21 de maig a les 19.30 h serem a la plaça Espanya de Bellavista

El dia 22 de maig a partir de les 20.30 h serem a la plaça de l’Espolsada de Corró d’Avall on farem l’acte de tancament de campanya, acompanyats de la Teresa Forcades (Impulsora de Procés Constituent).

Cloenda