El CAP DE SETMANA DEL 8 I 9 DE MAIG, IMAGINEM LES FRANQUESES EN COMÚ, VA ARRENCAR ELS ACTES DE CAMPANYA PER LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS.

El divendres 08 de maig Imaginem Les Franqueses En Comú, va iniciar els Actes per la Campanya Electoral de les properes eleccions municipals del 24.

El tret de sortida de la campanya va ser el divendres 08 de maig a la Plaça de l’Ajuntament de Corró d’Avall on es va celebrar una Assemblea Oberta amb veïns de Corró d’Avall. Es va tractar el tema de la gestió cultural i dels serveis per a infància i joventut, arribant a la visió compartida que el poble necessita invertir i millorar en serveis destinats a aquest col·lectiu. També es va poder analitzar l’autogestió dels centres de joves com una oportunitat per a l’aprenentatge dels joves i el seu creixement com a part activa de la societat. Es va comptar amb els parlaments de Teresa Bruach, membre de la candidatura i veïna de Corró d’Avall. Aquesta va destacar la manera diferent d’entendre la política d’aquesta Assemblea i va reivindicar les retallades en l’àmbit sanitari. Rafael Bernabé, candidat a l’alcaldia per Imaginem Les Franqueses En Comú, va destacar la necessitat d’oferir alternatives laborals i de lleure a la joventut del municipi i va demanar més transparència a l’Ajuntament.

20150508_232807

L’acte es va cloure amb una botifarrada i amb l’actuació musical de Miquel del Roig, que amb lletres reivindicatives va fer ballar a la plaça. En total van passar per la plaça prop de 200 persones.

 

Els actes de campanya van continuar el diumenge 10 de maig al matí a la Plaça de l’Espolsada amb l’actuació de la Companyia de Pallassos, tallers de pintura de gorres i xapes i espais de lectura. Una cinquantena de nens i mares i pares van poder gaudir d’aquests actes.