El divendres 8 de maig, Imaginem Les Franqueses En Comú, iniciem els Actes per la Campanya Electoral de les properes eleccions municipals del 24 de maig. Entre els dies 8 i 22 de maig Imaginem Les Franqueses En Comú ha organitzat diversos actes per fer arribar el seu missatge als veïns i veïnes de tots els pobles de Les Franqueses i recollir les seves visions sobre la situació del municipi.

Les Franqueses del Vallès, Assemblea, Les Franqueses Imagina, Imaginem, Les Franqueses, En Comú Aquesta campanya pretén compartir amb tots els pobles el model que Imaginem Les Franqueses En Comú defensa per acostar la política i les institucions al poble: les Assemblees. Per això s’organitzaran Assemblees Obertes i en espais públics a cadascun dels cinc nuclis de Les Franqueses. Pretén ser un model de campanya auster i de proximitat, on la conversa amb els veïns sigui el fet diferencial.

El tret de sortida de la campanya serà el divendres 08 de maig a les 19.30 h a la Plaça de l’Ajuntament de Corró d’Avall en què s’ha organitzat una Assemblea Oberta amb els veïns de Corró d’Avall. Es pretén tractar el tema de la gestió cultural i dels serveis per a infància i joventut. L’acte es clourà amb una botifarrada i amb l’actuació musical del cantautor de l’Ametlla de Mar, Miquel del Roig.

El dia 13 de maig a les 20 h al Consell de Poble de Llerona es proposarà als veïns una Assemblea on es plantejaran temes com l’acabament del parc del Falgar, el treball del Consell de Poble i el transport públic al poble i al polígon industrial.

El dia 15 de maig a les 21.30 h a la plaça del poble de Marata es proposarà una Assemblea on es podran tractar temes com el model de vial que es vol per la Ctra. de Cànoves o mesures per la protecció del model agrícola…L’acte clourà amb l’actuació musical folk del veí Jordi Rosàs.

El 16 de maig a les 19.30 h a la Plaça major de Bellavista es pretén fer una Assemblea per compartir amb els veïns i veïnes els efectes econòmics i socials de la crisi i com es poden fomentar mesures per la millora de l’ocupació i lluita contra l’atur des de l’Ajuntament. L’acte es clourà amb una botifarrada i amb l’actuació musical del DJ UHF.

El dia 19 de maig a les 20 h al Consell de Poble de Corró d’Amunt es farà una Assemblea on es tractarà el treball del Consell de Poble de Corró d’Amunt i els futurs plans de creixement urbanístic del poble.

El dia 21 de maig a les 19.30 h a la Plaça d’Espanya de Bellavista es pretén compartir amb els veïns i veïnes les polítiques d’equilibri social. La trobada es clourà amb l’actuació del cantautor Antoni Garcia.

 

Clica i mira tot el  programa dels actes de campanya!