Existeix un món més just, sense dubte. Un món on les accions governamentals són transparents i s’executen en benefici dels ciutadans. Un món on s’escolta la veu de totes i cada una de les persones que volen expressar la seva opinió i les seves necessitats.

És cert que el món sencer s’està destruint a si mateix, que les pràctiques polítiques estan impregnades d’avarícia pertot arreu. És cert que la injustícia social impera a tots els indrets on posem la mirada.

Però nosaltres volem, exigim, que el nostre municipi sigui diferent; que sigui un municipi pioner a gaudir d’unes polítiques socials veritablement protectores, que no deixin ningú desemparat, un municipi pioner a defendre una democràcia transparent i participativa.

Aquesta travessia no la podem fer sols, sinó que necessitem la suma de tots els ciutadans per fer possible aquesta transformació. Per això estem obrint totes les portes, tots els canals que hem pogut imaginar, perquè et sumis a nosaltres a l’hora de construir el somni.

Hem reconstruït la nostra web, perquè ens puguis seguir i fins i tot ens puguis ajudar a confeccionar el nostre projecte de futur. Hem augmentat la freqüència de les assemblees perquè t’hi puguis apropar amb més comoditat o, si ho vols, t’hi puguis adherir. Hem disposat eines a la nostra web amb les quals podràs col∙laborar amb nosaltres, bé expressant la teva opinió, bé fent petites aportacions econòmiques o bé col∙laborant activament en tasques de Les Franqueses Imagina. Hem obert un nou local a la ctra. de Ribes, davant de l’estació, on ens pots visitar sempre que ho desitgis. Hem obert pàgines web on apropem la informació dels plens municipals al carrer.

Ja ho veus, estem obrint totes les portes possibles perquè el nostre municipi pugui ser pioner a gaudir d’una política justa, transparent i que amb la participació real de tots els ciutadans.

Ja n’hi ha prou de demanar democràcia real i no involucrar-­s’hi. Ara et toca mullar-­te.
Pel bé comú, ajuda’ns a construir el somni.

Les Franqueses Imagina