estrellaD  Aquest dijous 5 de febrer, Les Franqueses Imagina posa en marxa el club social. I ho fa amb la presentació del llibre d’Encarna Gascón: Llevadores en acció: Llevant nadons, lligant mèlics.

El club social vol ser un espai de trobada sociocultural a les Franqueses on hi haurà presentacions de llibres, tallers, xerrades de filosofia i antropologia, recitals de poesia, espectacles de petit format…

I per començar, ho fem amb la presentació del llibre de l’Encarna Gascón: Llevadores en Acció: Llevant nadons, lligant mèlics.
Aquest llibre fa un recorregut per l’ofici de les llevadores al llarg de la història i recopila vivències de companys i companyes de professió.
L’Encarna Gascón ha fet un treball meticulós durant vuit anys i el resultat és un recull d’experiències del col·lectiu de llevadores que ajuda a conèixer millor d’on venim i cap a on anem en l’art del parteratge!

La presentació serà aquest dijous 5 de febrer a les 18.30 h i el lloc triat per aquesta presentació es el local de Les Franqueses Imagina a la Ctra. de Ribes, 139 a Corró d’Avall.

L’entrada es gratuita, tot i que limitada a 30 persones per l’aforament del local.